Sponsoren & Partners

 

Het Wapen van Vriezenveen

Westeinde 6
7671 CC Vriezenveen
0546 – 562072

Midden in Vriezenveen gelegen aan de rotonde waar het Westeinde en het Oosteinde bij elkaar komen, vind je Het Wapen van Vriezenveen. Al ruim een eeuw lang hoort Het Wapen van Vriezenveen bij het dorp Vriezenveen. Het begon als een Bondscafé, die had je door heel Nederland en daaraan konden handelsreizigers destijds zien dat het een goed café betrof! Later is het veranderd in Het Wapen van.. In dit geval dus Het Wapen van Vriezenveen.

Tegenwoordig een gezellig Café Restaurant met een mooi en sfeervol terras, waar je je kunt laten verwennen met lekker eten en drinken, een stevig partijtje kunt biljarten of darten en voor de liefhebbers van goede muziek kunt genieten tot in de late uurtjes.
Gezellig bijkletsen, genieten en een goed en lekker hapje eten doe je bij ons in Het Wapen van Vriezenveen! Ons menu bestaat uit verschillende heerlijk vers bereidde gerechten en dat voor een eerlijke prijs. Elke week weer serveren we ons verrassende en lekkere weekmenu.

Heb je iets te vieren of te bespreken? Ook beschikken we over een sfeervolle zaal boven het Café Restaurant, voor maximaal 80 personen. Bel gerust of kom gezellig even langs om je wensen te bespreken en af te stemmen op onze mogelijkheden.

Graag tot ziens!!
________________________________________


Montagebedrijf De Wilde

 

Wierdenseweg 24
7671 JK Vriezenveen
0546 – 565426

Keukenmontage De Wilde is opgericht op 1 januari 2000 door Gerrit de Wilde. Gerrit de Wilde heeft zijn kennis en inspiratie opgedaan als keukenmonteur en daarvoor als meubelmaker.
Door het succes van het bedrijf was het behoefte aan een grotere werkplaats en een compleet uitgeruste servicebus. Dit heeft geresulteerd dat De Wilde keukenmontage inmiddels met zes man sterk is en de beschikking heeft over een goed en tevens ruime werkplaats en compleet uitgeruste wagenpark.
De medewerkers van De Wilde keukenmontage zijn zéér gedreven op service en leveren uitsluitend secuur en perfect werk. Ons motto is immers niet voor niets: Promise less, deliver more.
Graag zijn wij bereid u dit persoonlijk toe te lichten. Neem contact met ons op!
________________________________________

R&S Products

Bedrijvenpark Twente 421
7602 KM Almelo
0546 – 570060

R&S Products in het Twentse Almelo is een bijzonder constructiebedrijf en onderscheidt zich van andere constructiebedrijven door flexibiliteit en veelzijdigheid. Mede door een enthousiast team en een uitgebreid machinepark leveren wij maatwerk in onder meer hekwerken, halffabrikaten en speciale constructies. Al onze producten worden gekenmerkt door ambachtelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op deze website maakt u kennis met onze werkwijze en ziet u een aantal treffende voorbeelden van door ons vervaardigde producten. Deze producten zijn onderverdeeld in de hoofdcategorieën sierhekwerk, industriehekwerk, intern transport en overige producten.

Onze werkwijze
Het succes van R&S Products is voor een belangrijk deel te danken aan een heldere en consequente werkwijze. Bij ons staat niet het product centraal, maar de klant. ‘Standaard’ bestaat wat ons betreft niet; de klant bepaalt wat hij wil. Voordat we voor u aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat u als klant precies weet waar u aan toe bent. Hekwerken leveren wij precies op maat, op basis van een vooraf overeengekomen prijs per meter. Constructie- en Speciaalwerken worden geleverd op basis van heldere offertes.

Doordat wij een compacte organisatie zijn, kunnen we heel flexibel opereren en snel leveren. Kortom, bij R&S Products kunt u rekenen op klantgerichtheid, duidelijkheid en flexibiliteit.

 

________________________________________

Zandwijk Bistro & Partycenter

Kanaalweg Zuid 1
7671 GD Vriezenveen
0546 – 561280

Aan de entree van Vriezenveen, ligt het fraaie complex “Zandwijk”, direct gelegen aan de brug over het kanaal.
100 jaar geleden is het hier allemaal begonnen als hotel, gedelegeerd door Meindert Zandwijk, de overgrootvader van de huidige generatie.
Stijl, uitstraling, warmte en charme, zo maar een aantal elementen die u hier zult aantreffen en die onderdeel zijn van het totaalsucces van uw evenement of het nu een receptie, een vergaderlunch, een bruiloft of een bedrijfsfeest betreft, Zandwijk maakt van elk ontvangst een speciale gelegenheid, die u zich zal blijven herinneren.
Kijkt u eens verder op onze site naar de verschillende zalen en in de zomermaanden ons mooie terras aan het water met voorbij varende luxe plezierjachten. Een aantrekkelijke locatie voor feestelijke én zakelijke bijeenkomsten.

 

________________________________________

Stefan Schipper Fotografie

Westeinde 85
7671 EL Vriezenveen
0546 – 561244

STEFAN SCHIPPER  - DE FOTOGRAAF VAN TWENTE!

- NEDERLANDS MEEST ONDERSCHEIDEN FOTOGRAAF  -
Families Change, Children Grow, our Portraits are Forever!

Westeinde 85  - 7671 EL  Vriezenveen - Telefoon: 0546 – 561244 - Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Qualified European Photographer – FEP/Rome – Winnaar “Best Photo of the Year” 2014/MPN
4x Gouden Camera winnaar – Goud Master CAP/MPN – 2x European Kodak Gold Award winnaar – Hasselblad Master

Voor een fotoshoot dient U altijd een afspraak te maken! 

Pasfoto’s vrije inloop! (behalve op Woensdag en Vrijdagmiddag)!

Openingstijden winkel : 
zo/ma: gehele dag gesloten!
di:  9.00 -12.00  uur – 13.30 – 17.00 uur
wo: 9.00 – 12.00 uur – s’ middags alleen op afspraak!
do:  9.00 – 12.00 uur – 13.30 – 20.00 uur
vr:  9.00 – 12.00  uur –  s’middags alleen op afspraak!
za:  9.00 – 14.00  uur

 

               

 

 

 • 18.png
 • 16.png
 • 1.png
 • 3.png
 • 15.png
 • 17.png
 • 2.png
 • 5.png
 • 13.png
 • 4.png
 • 6.png
 • 10.png
 • 9.png

adidas tubular adidas yeezy adidas gazelle adidas schuhe new balance nike air force adidas zx flux nike air max 90 asics schuhe nike air max adidas nmd adidas superstar converse schuhe nike air max thea adidas stan smith nike air max 2016 nike huarache adidas ultra boost nike free

hollister sydney hollister australia cheap uggs canada ralph lauren canada cheap ugg boots canada polo ralph lauren canada belstaff uk belstaff jacket woolrich sale woolrich uk belstaff sale